Ga naar hoofdinhoud

Webinars in vier smaken

Dat de Eisma Media Groep voor haar klanten regelmatig webinars van a tot z verzorgt, dat wist je misschien al. Maar we hebben onze diensten uitgebreid naar deze vier smaken:

1: Promotie

Je hebt je verhaal klaar, beschikt zelf over de techniek om uit te zenden en wilt je webinar gaan promoten. Wij kunnen daarbij helpen! We werven kijkers voor je via e-mailing en website. Daarnaast bieden we een goed platform om het webinar uit te zenden. Dit betekent dat wij jouw webinar ingeframed op een relevante, branchegerelateerde Eisma-site plaatsen. Na afloop mailen we iedereen een terugkijklink.

2: Promotie en support

Je hebt je verhaal klaar, maar je weet niet goed hoe je dit kunt uitzenden en hoe je kijkers kunt werven. In dat geval kunnen we je helpen met zowel de promotie als de technische ondersteuning. Wat houdt dat in? Wij leveren de techniek (via WebinarGeek) en zorgen voor de inrichting hiervan (max. 500 kijkers). Daarnaast geven we presentatietips en zorgen voor een repetitie.

De werving verzorgen we via een relevantie website en diverse nieuwsbrieven, voorafgaand aan het webinar. Het webinar zelf framen we in op een van onze websites. Na het webinar sturen we een terugkijklink. Na afloop krijg je namen en mailadressen van alle aanmelders om op te volgen.

webinar eisma media groep

3: Webinar compact

Bij deze optie helpen we je niet alleen bij de werving en de techniek, maar ook bij het verhaal dat je wilt vertellen. Als journalisten doen we namelijk niets liever! De werving en technische ondersteuning verzorgen we zoals hierboven beschreven bij optie 2, en daarnaast bereiden we samen inhoudelijk het verhaal voor. Een Eisma-gespreksleider leidt de live-uitzending, die zo’n 25 minuten duurt, in goede banen.

Bij deze optie bieden wij een professionele studio aan met een op maat gemaakte uitstraling, met moderatoren die binnenkomende vragen beantwoorden of doorzetten naar de uitzending.

eisma media groep webinar

4: Webinar uitgebreid

Wil je volledig ontzorgd worden van werving tot uitzending en ga je voor een uiterst professionele uitstraling? Dan is onze vierde optie iets voor jou. We helpen bij het werven en bij de techniek en gaan samen met je aan de slag met jouw verhaal. Een Eisma-redacteur bereidt dit samen met je voor en begeleidt ook het webinar zelf. Als er meerdere sprekers zijn, bereiden we ook met hen het verhaal voor.

Bij deze optie bieden wij een professionele studio aan met een op maat gemaakte uitstraling, met moderatoren die binnenkomende vragen beantwoorden of doorzetten naar de uitzending, die zo’n 60 minuten duurt. Het aantal kijkers is ongelimiteerd en na afloop ontvang je een lijst met alle namen en mailadressen van alle kijkers.

Alle mogelijkheden op een rijtje:

Meer blogs lezen? Klik dan hier.

Over

Inge van Ditshuizen is werkzaam bij de Eisma Media Groep. Ze is manager van Eisma Content Marketing. Kom in contact met Inge via i.vanditshuizen@eisma.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *