Ga naar hoofdinhoud

Hoe wij werken

Graag vertellen we je meer over onze manier van werken om de opname zo goed mogelijk te laten verlopen.

Personalisatie

Je kunt je uitzending op opname op vele manieren personaliseren. Allereerst met een virtuele wachtkamer, die aftelt tot de uitzending begint. We maken voor elke klant een Dropbox map aan, waar je logo’s en andere huisstijlelementen kunt aanleveren. In onze studio zijn verschillende plasma schermen aanwezig, waarop je afbeeldingen kunt tonen welke tijdens de uitzending zichtbaar zullen zijn.

webinar eisma media groep

Draaiboek

Om alles in de juiste volgorde te tonen is een draaiboek noodzakelijk. In een draaiboek wordt stap voor stap beschreven welke taken er uitgevoerd moeten worden op wel moment. Dit draaiboek wordt gebruikt door onze technicus zodat hij de juiste video / PowerPoint / titelbalk op het juiste moment kan laten zien.

In dit draaiboek vermelden we de opstelling voor de studio, de namen en verdere gegevens van de sprekers, de polls, de aanleverspecificaties voor de begeleidende powerpoint presentatie in de uitzending. Ook vermelden we hier wanneer er welke video ingestart kan worden en wanneer er een enquête in de uitzending gestart wordt.

studio eisma media groep doetinchem

Sprekers vanaf een externe locatie

Sprekers kunnen vanaf een andere locatie dan in de studio hun presentatie geven. Dat kan via Zoom of Skype, maar bij voorkeur graag via Teams. We testen de verbinding een aantal dagen voor de uitzending om te kijken of de verbinding stabiel genoeg is. Om de kwaliteit te vergroten adviseren we deze sprekers hun laptop of pc via een kabel/ethernet aansluiting te verbinden. Ook adviseren we deze sprekers te werken met een headset of met oortjes met microfoon.  

Kledingsuggesties voor sprekers

Kom je als spreker naar onze studio? Houd er dan rekening mee dat voor de camera kleding met drukke motieven kan afleiden. Ook kan de print op uw kleding wat ‘gaan dansen’ voor de camera. Wij adviseren kleding te dragen die bij voorkeur effen is van kleur en weinig of geen prints heeft.

studio eisma media groep doetinchem

Heb je nog een vraag over bovenstaande, dan horen we dat graag.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.