Ga naar hoofdinhoud

Achter de schermen bij een online event

Ben je benieuwd hoe een online event van de Eisma Media Groep er uit ziet? Bekijk dan hier onze korte video “Achter De Schermen bij een Online Event”. Deze video maakten we bij de uitzending van het Bestelauto E-VANt van 3 februari jl.

Behoefte aan netwerken en kennisdelen voor klanten Aandrijftechniek

Ook voor de klanten van vakblad Aandrijftechniek  organiseerde Eisma Media Groep een online evenement; de eerste digitale Nationale Aandrijftechniekdag. Ook in deze sector zagen we dat beurzen en congressen zwaar te lijden hebben onder de coronacrisis en dat de behofte tot kennisdeling en netwerken erg groot was.

Vanaf je eigen werkplek naar een online event

Samen met partners Festo, Nidec Netherlands, Lenze en Bosch Rexroth, een boel bevlogen sprekers en nog veel meer helpende handen achter de schermen vond op 6 oktober de Nationale Aandrijftechniekdag vast. Een hele middag lang konden bezoekers sessies volgen, kijken naar een presentator die in een centrale lobby live gasten ontving, netwerken of rondneuzen op virtuele bedrijfsstands. En dat allemaal vanaf de eigen (thuis)werkplek. 

‘Voorop lopen’ kan met je aanwezigheid bij een online event

John Lagerwerf, marketing- en communicatieverantwoordelijke bij Festo, kijkt terug op een geslaagd initiatief: “Als innovatief bedrijf loopt Festo graag voorop, ook in deze vreemde tijden. Juist vanwege de huidige omstandigheden zijn we op zoek naar optimaal contact met klanten. Daarom omarmen we initiatieven van partijen zoals Eisma. Die samenwerking was zoals we dat gewend zijn: dik in orde.” Lagerwerf is vooral blij met de aandacht voorafgaand aan het evenement en het platform zelf. Spannend blijft zoiets wel: “Helaas werkte de techniek tijdens onze sessie niet perfect, dat was jammer en moet voor een volgende keer beter.” Een tip voor andere bedrijven overwegen aan te haken bij een vergelijkbaar evenement heeft hij ook: “Besteed ook zelf aandacht aan het event via je eigen marketingkanalen om er met elkaar een succes van te maken.”

Geïnteresseerd? Neem dan contact op met ons.

Over

Inge van Ditshuizen is werkzaam bij de Eisma Media Groep. Ze is manager van Eisma Content Marketing. Kom in contact met Inge via i.vanditshuizen@eisma.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *